lunes, 28 de abril de 2008

El nostre grup està format per:
- Verónica Andreu Garriga.
- Noelia Ciscar Felis
- Núria Feo Álvarez
- Verónica Vilanova Bonet

En primer lloc cadascuna va llegir tota la informació que hi ha a l’aula virtual sobre el treball, així com la visualització dels vídeos.
Després ens vam reunir per a fer la “tormenta d’idees” que ens va servir per a extraure allò que ens havia semblat més important a cadascuna. I com que hi havia molts aspectes en que coincidíem vam decidir començar a treballar a partir d’aquests i a la posterior realització del guió.
El nostre missatge per a convèncer els pares i mares de la implantació del software lliure a l’escola consisteix en oferir-los tota la informació sobre aquest, utilitzant la terminologia i les explicacions que més s’adapten al nivell informàtic de la majoria, que hem considerat baix-mig.
Ens hem trobat amb algunes dificultats, com ara entendre nosaltres mateixa que és el software i saber transmetre aquest coneixement als pares i mares. El primer l’hem solucionat amb la informació de l’aula virtual i amb l’ajuda de persones més expertes en aquest camp. I, pel que fa a l’explicació que hem fet als pares i mares ho hem fet posant-nos en el se lloc. Pensant en els seus coneixements previs i els dubtes que podien tenir.
Ho hem fet d’aquesta manera per a que la persona que tinga menys coneixements ho puga entendre.
Una altra dificultat que hem trobat ha sigut sintetitzar tota la informació de que disposàvem en un espai i temps limitat. Però amb la pluja d’idees hem pogut exposar i seleccionar la informació.
També hem trobat dificultats a l’hora de buscar imatges amb l’autorització adequada per a utilitzar-les i a l’hora d’utilitzar el programa de so. Aquestes qüestions s’han anat solucionant a mesura que hem practicat.
Amb la realització d’aquest treball hem aprés principalment el concepte de software lliure, que fins al moment no mai ens havíem plantejat. També hem descobert l’existència de pàgines que ens permeten combinar una presentació d’imatges i text amb so i veu i els llocs en a xarxa on situar-les per a que estiguen a l’abast de tots.

No hay comentarios: